Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Σκαφιδάκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκαφιδακίου
Μέσα σε ένα μοναδικό κλίμα αγάπης, και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκαφιδακίου στο θεατράκι της πλατείας του χωριού , την Κυριακή το πρωί 16 Δεκεμβρίου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, αφού πρώτα ευχήθηκαν καλές γιορτές, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τις δράσεις του συλλόγου.
Οι γονείς των μαθητών με κόπο και μεράκι είχαν κατασκευάσει για τους επισκέπτες του Bazaar χειροποίητες δημιουργίες και δώρα για τα Χριστούγεννα (κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από ξύλο και χαρτί, καδράκια, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα).
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε ο πολυάσχολος αλλά και ιδιαίτερα ευδιάθετος Άγιος Βασίλης ο οποίος έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και έφερε δώρα σε όλα τα παιδιά.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ