ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Στο μηδέν έπεσε η θερμοκρασία τη νύχτα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
Στο μηδέν έπεσε η θερμοκρασία  τη νύχτα στην Αργολίδα
 Παγωμένο το σκηνικό του καιρού το πρωί του Σαββάτου και στην Αργολίδα καθώς οι θερμοκρασίες από την νύχτα φλέρταραν με το μηδέν.

Όπως βλέπετε και στον πίνακα με τις θερμοκρασίες από τον μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα όλη την νύχτα η θερμοκρασία άγγιξε αρκετές φορές το μηδέν με την μεγαλύτερη να φτάνει τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Η αραιή συννεφιά που επικράτησε τις βραδυνές ώρες δεν επέτρεψε την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενώ δεν δημιούργησε και προβλήματα στην παραγωγή των αγροτών 

Το κύμα κακοκαιρίας που έφερε από την Τετάρτη χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας απομακρύνεται.

Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες να σημειώνονται στο βόρειο Αιγαίο από το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη το πρωί στα ηπειρωτικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ