ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, για το νέο, καθοριστικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας. Επιστρέφουν Ιγκλέσιας, Πασαλίδης. Διαιτητής θα είναι ο Μανούχος απ’ την Αργολίδα. Κοντά στην ομάδα της Τρίπολης θα βρεθούν και κάποιοι φίλοι της. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή, στις 5.15 το απόγευμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει κανένα πέναλτι στο πρωτάθλημα.Ο Μιχάλης Μανιάς έφτασε τα 26 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα, σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Τον ισχυρό και φιλόδοξο Βόλο, αντιμετωπίζει την Κυριακή η Σπάρτη για την Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της Λακωνικής πρωτεύουσας. Εν’ τω μεταξύ, η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει θέματα που έχουν να κάνουν με περιπτώσεις ενεργοποίησης ποινών από παίκτες που έπαιξαν πέρσι στο σωματείο.

Για την 10η αγωνιστική στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής, θα παίξουν Ασπρόπυργος-Ερμιονίδα, Παναργειακός-Πελλάνα, Ύπατο-Καλαμάτα, Αμβρυσσέας-Παναρκαδικός, Βλαχιώτης-Μανδραικός και Πάμισος-Λέρνα.

Το παιχνίδι Θύελλα Καμαρίου-ΠΑΣ Κόρινθος, για τον 7ο όμιλο, θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών «Το Αρτεμίσιο», οργανώνει αγώνες ορεινού τρεξίματος και παράλληλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτά θα γίνουν το πρωί της Κυριακής, στις Καρυές Αργολίδας. Θα γίνει ημιμαραθώνιος, 10άρι και δυάρι.

Κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε πρόσφατα στην Τρίπολη, όπου και ενημέρωσε τους ανθρώπους του στίβου, εν’ όψει της ΕΠΑΚΑΒ που θα γίνει στο Ναύπλιο, 7 και 8 Δεκεμβρίου. Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Βασίλης Σεβαστής και ο Γ. Κουτσιώρας. Συμμετείχαν σε προσυνεδρίαση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Τα Λύκαια Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργανώνουν, το πρωί του Σαββάτου, στους χώρους του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, ρίψεις. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9.30 το πρωί.

Διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή, στην Τρίπολη και στο κολυμβητήριο της πόλης, το τουρνουά ΚΟΑΤ για προαγωνιστικά και αγωνιστικά. Τους αγώνες κολύμβησης στηρίζει ο Δήμος της Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για την 6η αγωνιστική στο μπάσκετ της Α2 γυναικών, ο Πελασγός Μεγαλόπολης, παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο ΑΣΠΕΤ, την Κυριακή, στις 7.30 το απόγευμα, στην Τρίπολη, φιλοξενεί για το βόλει γυναικών, τα Λύκαια Μεγαλόπολης.

Παμβοχαικός-Παναθηναικός τη Δευτέρα, στο Βραχάτι Κορινθίας, για το βόλει ανδρών. Το σπουδαίο παιχνίδι θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απ’ την ΕΡΤ-2.

Για την Α2 ανδρών στο βόλει, η Καλαμάτα 80 θα παίξει στην έδρα της με τον Φοίβο Μελισσίων, το Σάββατο, στις 5.30.

Εύοσμος-Κόρινθος είναι το παιχνίδι για το βόλει γυναικών. Θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα.

Δόθηκαν ώρες για προπόνηση σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο κλειστό γυμναστήριο και στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Έτοιμο το πρώτο τουρνικέ στην κεντρική είσοδο του Σταδίου της Τρίπολης. Τουρνουά τένις για τα Χριστούγεννα οργανώνει η ΑΕΚ Τρίπολης.

Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ