ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρή εισβολή μετά την Πρωτοχρονιά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. |
Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρή εισβολή μετά την Πρωτοχρονιά (βίντεο)
Νέα ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις καιρικές εξελίξεις και την πιθανότητα η Ελλάδα να βρεθεί από τις 3-4 Γενάρη και μετά στο επίκεντρο αρκετά σοβαρής ψυχρής εισβολής, ικανής να προκαλέσει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές.


Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, για τον καιρό μέχρι και την Πρωτοχρονιά, αλλά -κυρίως- για την πιθανότητα εκτεταμένου χιονιά από τις 3 Γενάρη και μετά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, για τον καιρό μέχρι και την Πρωτοχρονιά, αλλά -κυρίως- για την πιθανότητα εκτεταμένου χιονιά από τις 3 Γενάρη και μετά...

"To δελτίο καιρού έως και την Τετάρτη και δυο λόγια για την επόμενη, πολύ σημαντική από καιρικής άποψης εβδομάδα!

Για την περίοδο γύρω στις 4 του Γενάρη δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που σας περιέγραψα στα προηγούμενα ποστ των τελευταίων ημερών. Ο "ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ" κατάλληλου κρύου και υγρασίας (σύννεφα) για χιονοπτώσεις και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης φαίνεται να επιμένει και με τα σημερινά στοιχεία ;).

Διατάξεις σαν αυτές που πάνε να διαμορφωθούν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και της αρχής του νέου έτους, τουλάχιστον στο παρελθόν, μας είχαν συνηθίσει σε τέτοια φαινόμενα. Κλιματική αλλαγή όμως είναι σήμερα αυτή... Δεν είναι παίξε - γέλασε :)

Κι επειδή, η δουλειά μου είναι η ενημέρωση του κοινού και όχι να ρίχνω «καιρικές φωτοβολίδες» προς χάριν εντυπωσιασμού και likes, τονίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την Πρωτοχρονιά για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιες περιοχές των Βαλκανίων και κατ' επέκταση και της χώρας θα επηρεαστούν από το κύμα ψύχους που πάει να «διασχίσει» εκείνες τις ημέρες σχεδόν ολόκληρη την κεντρική και ανατολική Ευρώπη!

Σε κάθε περίπτωση κάθε άλλο παρά "βαρετοκαιρία" θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ