ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Μικροί και μεγάλοι στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δεντρό στα Πυργιώτικα με ανακυκλώσιμα υλικά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Μικροί και μεγάλοι στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δεντρό στα Πυργιώτικα με ανακυκλώσιμα υλικά (βίντεο)
Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων «Άγιος Γεώργιος» σε εκδήλωση που διοργάνωσε με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου στόλισε  το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού με χειροποίητα στολίδια.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Τράκα ήταν η πρώτη χρονιά που ο Σύλλογος διοργάνωσε στολισμό Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα μικρά παιδιά το χάρηκαν πολύ.
Τα στολίδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν χειροποίητα όλα από ανακυκλώσιμα υλικά που κατασκεύασαν τα παιδιά του χωριού.
Οι μαμάδες των παιδιών ετοίμασαν γλυκά που πρόσφεραν μετά το άναμμα του δέντρου σε ένα πάρτι γεμάτο μουσική και χορό γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Στην παρέα των μικρών παιδιών προστέθηκαν ξυλοπόδαροι και κλόουν που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια και εκπλήξεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων π΄Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος, η δημοτική συμβουλος Πόπη Καλκούνου, η υπευθυνη παιδείας του Δημου Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργιωτίκων  Αντώνης Νίκας και φυσικά όλα τα παιδιά του χωριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ