ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Άργους Μυκηνών: Κοιτάξτε σε τι ξεπεσμό τους οδήγησε η απογοήτευση!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. | |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Κοιτάξτε σε τι ξεπεσμό τους οδήγησε η απογοήτευση!
Δελτίο τύπου

Κοιτάξτε σε τι ξεπεσμό τους οδήγησε η απογοήτευση! Μετά από την δημοσκόπηση της έγκριτης ALCO (με μεγάλες επιτυχίες πρόβλεψης αποτελεσμάτων στο δήμο μας) που διενήργησε γνωστός τηλεοπτικός σταθμός που τους έδωσε μόλις, και μετά την αναγωγή, 12%, μετά από τις επιτυχημένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το στολισμό του Δήμου μας , μετά από τον κόσμο που γεμίζει μέρα νύχτα την πλατεία, μετά από τα σπουδαία έργα που παραδίδουμε συνέχεια, και αφού δεν έχουν άλλο τρόπο αντιπολίτευσης τους απέμειναν μόνο τα ψέματα και τις συκοφαντικές δυσφημίσεις.

Η διαχειριστική αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου, λοιπόν, με έγγραφο της επισήμανε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άργους Μυκηνών πως για λόγους ασφαλείας (όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη) πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα στο γεφυράκι της πλατείας η οποία να αποτρέπει τη διέλευση αμαξιδίων ΑμΕΑ λόγω του ότι η κλίση είναι μεγαλύτερη του 6%.

Η κίνηση βεβαίως των ΑμΕΑ μπορεί να γίνεται περιμετρικά της λιμνούλας χωρίς κανένα πρόβλημα όπως άλλωστε γίνεται εδώ και 2 χρόνια. Η Τεχνική υπηρεσία λοιπόν τοποθέτησε ως όφειλε την καθ’ υπόδειξη εκ της διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου πινακίδα.

Ο συνεργάτης του κ. Χειβιδόπουλου (κατά δήλωση του) Πέτρος Ιωάννου Θωμόπουλος (γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) ήταν εργαζόμενος μέχρι πρότινος στην ΤΕΡΝΑ κατασκευαστική.

(ΤΕΡΝΑ: Εταιρεία εμπλοκής με την διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου…, που θυμούνται άλλωστε όλοι την «μάχη» που έδωσε ο Δήμαρχος με την εν λόγω εταιρεία και την περιφέρεια Πελοποννήσου για να αποφύγει ο λαός του δήμου μας να πληρώσει 120-150 ευρώ τον τόνο στη διαχείριση απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ. Σημείωση: στο διαγωνισμό που κάναμε στο δήμο μας πετύχαμε ΜΟΛΙΣ 29,45ε/τόνο ΑΝΤΙ 120-150ε/τόνο στη ΤΕΡΝΑ. Δεν ξέρουμε αν έχουν κάποια σημασία αυτά που γράφουμε αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα το αναφέρουμε)

Ο κ. Π. Θωμόπουλος λοιπόν, έστειλε ψευδή και συκοφαντική επιστολή –καταγγελία η οποία έφτασε στην Υπηρεσία εναντίον της Ρατσιστικής βίας (!!!) και έγραφε εν γνώσει του ψευδώς ότι Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, πράξη η οποία βεβαίως θα καταγγελθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και θα ικανοποιήσει την ανάλογη ηθική βλάβη στο πρόσωπο του Δημάρχου με χρηματικό ποσό που ο Δήμαρχος θα εκχωρήσει στο Σύλλογο των ΑμΕΑ του δήμου μας.

Μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που ξεστόμισαν, δεν υπάρχει! Το γνωρίζουν άπαντες. Τυφλωμένοι όμως οι κύριοι αυτοί από όλες τις επιτυχίες του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής μας, προσπαθούν με παλαιοκομματικές τακτικές να χτυπήσουν , να προσβάλλουν και να κατασυκοφαντήσουν όχι μόνο το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και την πόλη μας ολόκληρη.

Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι προσφάτως δήλωσαν ότι θέλουν να διεκδικήσουν την δυνατότητα να κυβερνήσουν τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Αν είναι δυνατόν να νομίζουν ότι οι πολίτες επιβραβεύουν τέτοιες συμπεριφορές. Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού. Και τους λέμε ότι δεν τους φοβόμαστε και ότι ο λαός αντιλαμβάνεται με τί προθέσεις έρχονται.

Το έργο της Δημοτικής Αρχής Καμπόσου το βλέπει όλος ο κόσμος, το επικροτεί και στην τελευταία δημοσκόπηση, η οποία όπως αναφέραμε ήταν η αφορμή να οδηγηθούν σε παραφροσύνη ένεκα της μεγάλης θλίψης, στο μεν Δημήτρη Καμπόσο Δήμαρχο έδωσε πρόθεση ψήφου 66% και σε αυτούς λίγο μόλις πάνω από το 10%...

Όχι άλλο κάρβουνο…

Υ.Γ.: Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του Χειβιδόπουλου και τα ψέματα τα οποία εμπεριέχει η Δημοτική Αρχή επιφυλάσσεται. (Δε ξέρουμε τι άκουσαν πίσω από το… τζάμι, αλλά ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στο Δήμαρχο άκουσε πολύ καλά…)





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ