ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

"Αντάρτες" της ΝΔ και στο Ναύπλιο, δηλώνουν ανοιχτά την στήριξη τους στον Τατούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | |
 "Αντάρτες" της ΝΔ και στο Ναύπλιο, δηλώνουν ανοιχτά την στήριξη τους στον Τατούλη
 Η δυσαρέσκεια πολλών στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας με την απόφαση του Πρόεδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να «κατεβάσει» υποψήφιο περιφερειάρχη αμιγώς με κομματικά κριτήρια και επίσης να επιβάλει αυστηρή κομματική πειθαρχία έχει αρχίσει και κλιμακώνεται στις Τοπικές Οργανώσεις της Πελοποννήσου ενώ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο με επιστολή του καταγγέλλει ως αντιδημοκρατική την απειλή διαγραφής των μελών της Νέας Δημοκρατίας που θα στηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. 

Ο Γιάννης Μάρας, μέλος της ΤΟ Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εκλογικής Ετοιμότητας, σε έγγραφο που κοινοποιεί και προς τη ΝΟΔΕ Αργολίδας, καταγγέλλει ως αντιδημοκρατική την απειλή διαγραφής των μελών της Νέας Δημοκρατίας που θα στηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, δηλώνοντας παράλληλα ότι ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» έχει επιτελέσει σημαντικό έργο.
Ο κ. Μάρας αναφέρει συγκεκριμένα:

"Οι απειλές για διαγραφή στελεχών που δεν θα υπακούσουν στην επιλογή του κόμματος είναι πέρα από κάθε δημοκρατική λειτουργία και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν. Γι' αυτό δηλώνω ότι θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη και ζητώ η Νέα Δημοκρατία να αφήσει ελεύθερους τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν όποιον υποψήφιο επιθυμούν. "
Ακόμη, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 2014 είχε στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη.

Η προσπάθεια να πειστούν τα στελέχη του κόμματος ακόμα και υπό την απειλή διαγραφών να στηρίξουν τον κ. Νίκα, πάντως, κάτι σημαίνει. Και, από ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ