ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου στον Άγιο Αδριανό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. | |
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου στον Άγιο Αδριανό
Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα οι κάτοικοι,γονείς και μικρά παιδιά περίμεναν καρτερικά το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Άγιο Αδριανό.
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και άναμμα δέντρου στην πλατεία του χωριού.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμος Ναυπλιέων -Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ , η τοπική Κοινότητα του χωριού ,ο Μορφωτικός Συλλόγος καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού.
Η παιδική χορωδία του Δημοτικού Σχολείου καθώς και το Χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου μάγεψαν μικρούς και μεγάλους με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους.
Η αφήγηση Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την ηθοποιό Λουίζα Καραγιάννη ,οι ξυλοπόδαροι, το αγαπημένο ζευγάρι Μίκυ και Μίνι και ο Αϊ Βασίλης διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.
Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γευτούν σαγκρία από την αίθουσα εκδηλώσεων "Αλεξάνδρου γή" καθώς και ζεστό κρασί και μελομακάρονα από τον Μορφωτικό Συλλόγο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ