ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ερμής Κιβερίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Κιβέρι από το μύθο στην ιστορία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:44:00 μ.μ. |
Ο Ερμής Κιβερίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Κιβέρι από το μύθο στην ιστορία"
Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου για την ιστορία του Κιβερίου, με τίτλο "ΚΙΒΕΡΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ", του φιλόλογου Αλέξη Τότσικα.

Η διαδρομή και η προσπάθεια για το βιβλίο που θα καταγράφει την ιστορία του Κιβερίου, ήρθε η ώρα λοιπόν να καταλήξει στον τελικό της προορισμό.

Πρόκειται για μια σκέψη που ξεκίνησε να υλοποιείται από την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Λυμπέρη, ο οποίος στα τόσα, πολλά και ουσιαστικά, που έχει προσφέρει στην ομάδα έρχεται τώρα να προσθέσει και μια ακόμα επιτυχία. Μια προσπάθεια που εντάσσεται στη γενικότερη αντίληψη να αναδειχτεί η ομάδα μας και να ξεχωρίζει όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς με αντίκτυπο στην ευρύτερη τοπική κοινωνία. Αυτό έχει καταφέρει ο ΕΡΜΗΣ όλα αυτά τα χρόνια και γι'αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη Λυμπέρη και την οικογένεια του.


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, όλους τους φίλους του Κιβερίου και της ευρύτερης περιοχής, να παραστούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Κιβερίου "Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος" (κάτωθεν του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου).


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος κ. Γεώργιος Τασσιάς και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κιβερίου κ. Κώστας Τσακίρης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Θεόδωρος Νταβέλος.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών και την Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ