ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Περιοδικού Έπαθλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. |
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Περιοδικού Έπαθλο
Με θεματολογία που θα λατρέψετε, όπως...

Βάλια Κάλντα
Στην κοιλάδα της μύησης, φωτογραφίζουμε την όμορφη Βοβούσα και τον πυρήνα του Δρυμού με τα σπάνια δάση Ρόμπολου και τα αλπικά λιβάδια, γνωρίζουμε τους εργάτες του ξύλου στη Μηλιά Μετσόβου, αποκαλύπτουμε το Σπήλαιο Γρεβενών, τρυπώνουμε στο φαντασμαγορικό Φαράγγι της Πορτίτσας, ανηφορίζουμε ως την κορυφή της Φλέγγας με τα κεραυνοβολημένα δέντρα, ξυπνούν μέσα μας μνήμες αρχετυπικές...Ένα φωτογραφικό -και όχι μόνο- οδοιπορικό με τη συνεργασία της Light Harrier Expeditions - 4x4 photography trips

Οινοτουρισμός και αρχαιότητες στην Νεμέα

Στους δρόμους του κρασιού ανακαλύπτουμε της ιστορία του Αγιωργίτικου οίνου, επισκεπτόμαστε τα σημαντικότερα οινοποιεία της Νεμέας, συνομιλούμε με τον αρχαιολόγο Στέφανο Μίλερ, γνωρίζουμε τους οινοπαραγωγούς της περιοχής.

"Κι εσύ Ελένη..."

Ένα σπάνιο οδοιπορικό στην εγκατελειμμένη Μακρόνησο

Στα μονοπάτια του Λούσιου

Πορεία ασκητική στο Παλαιοχώρι, τη Δημητσάνα, τη Ζάτουνα, την Αρχαία Γόρτυνα. Οι σκέψεις σιωπούν κι η ομορφιά συναντά της γαλήνη μέσα από τα γεφύρια, τα δάση, τους μπαρουτόμυλους, τις μονές, τα κρυφά σχολειά, τη ροή του ποταμού...

Όαση Σίουα

Στις ερήμους της Αιγύπτου βαδίζουμε στα χνάρια του βασιλιά Αλέξανδρου, στην Αλεξάνδρεια επισκεπτόμαστε το σπίτι του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Καβάφη.

Ρόδι Ερμιόνης

Με αφορμή την 8η Γιορτή Ροδιού συνομιλούμε με τους παραγωγούς, ανακαλύπτουμε βιολογικά προϊόντα ροδιού, διαπιστώνουμε γιατί το Ρόδι Ερμιόνης είναι ξεχωριστό και μαγειρεύουμε πρωτότυπες συνταγές με φρέσκο και αποξηραμένο ρόδι, λικέρ, πετιμέζι και σιρόπι ροδιού.

Οι Beatles στην Αράχωβα
Η φωτογραφία του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, φωτογράφου της εξέγερσης του πολυτεχνείου, που έκανε το γύρο του κόσμου...

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Θάλεια Νουάρου
Ξεφυλλίστε το νέο μας τεύχος online στο issue: https://issuu.com/positive_design/docs/epathlo_119_web

Nέες συνδρομές: www.epathlo.gr/sindromi.html και στο τηλ. 27520 99700
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ