ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Πανικός στο Στρασβούργο: Παραμένει ελεύθερος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. |
Πανικός στο Στρασβούργο: Παραμένει ελεύθερος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης
Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι κάτοικοι του Στρασβούργου,καθώς οι ώρες περνούν και ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης,που κόστισε 3 νεκρούς και πολλούς τραυματίες,παραμένει ακόμη ασύλληπτος.

Οι δρόμοι του Στρασβούργου,πρωτεύουσας της επαρχίας της Αλσατίας,όπου βρίσκεται το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο,ήταν σήμερα σχεδόν άδειοι.Καθώς οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας “χτένιζαν” τα οικοδομικά τετράγωνα,προκειμένου να συλλάβουν τον εξτρεμιστή,που δολοφόνησε εν ψυχρώ αθώους και ανυποψίαστους πολίτες.

Ο δράστης των πυροβολισμών που καταζητείται ακόμη, παραλίγο να πιαστεί χθες βράδυ αλλά εξαφανίστηκε, μετά τις ανταλλαγές πυρών με αστυνομικούς, εξήγησε ο δήμαρχος του Στρασβούργου Ρολάν Ρις στο δίκτυο Europe 1.

Ο δράστης άνοιξε πυρ χθες βράδυ λίγο πριν από τις 20.00 τοπική ώρα σε τρία σημεία του ιστορικού κέντρου του Στρασβούργου, μέσα σε δρόμους με καταστήματα στο μέσο της διάσημης χριστουγεννιάτικης αγοράς τη πόλης, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο δύο εκατομμύρια τουρίστες.

Σχεδόν 420 αστυνομικοί από διάφορες μονάδες και 200 χωροφύλακες επιχειρούν για τον εντοπισμό του. Δεν μπορεί να αποκλειστεί η εκδοχή ο φυγάς να πέρασε στη Γερμανία, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνιές, προσθέτοντας ότι ο αποκλεισμός των συνόρων έχει διασφαλιστεί όπως και ο αποκλεισμός περιμετρικά της πόλης του Στρασβούργου”

Η εισαγγελία του Παρισιού διενεργεί έρευνα για “δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών σε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια και συμμετοχή σε εγκληματική τρομοκρατική συμμορία”. “Το τρομοκρατικό κίνητρο δεν έχει διαπιστωθεί”, δήλωσε ο Νουνιές στο δίκτυο France Inter, καλώντας για “μέγιστη προσοχή” όσον αφορά τον χαρακτηρισμό των γεγονότων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ