ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Γκαντεμιά: Έκανε πρόταση γάμου αλλά του έπεσε το δαχτυλίδι στον… υπόνομο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Γκαντεμιά: Έκανε πρόταση γάμου και του έπεσε το δαχτυλίδι στον… υπόνομο (βίντεο)
Η αστυνομία στη Νέα Υόρκη αναζητούσε έναν άνδρα και μια γυναίκα που έχασαν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων κάτω από ένα φρεάτιο κατά τη διάρκεια μιας πρότασης που εξελίχθηκε σε καταστροφή.


Τον αρραβώνα του ζευγαριού έπιασε μια κάμερα, αφού ο άνδρας έπεσε στα γόνατα στην φημισμένη Times Square την Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD), η γυναίκα είπε ναι.

Αλλά ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την απάντηση της που έριξε το δαχτυλίδι αρραβώνων κατευθείαν κάτω από ένα φρεάτιο.

Ο άντρας έπεσε στο έδαφος και προσπάθησε να πιάσει το δαχτυλίδι, ενώ η σύντροφός του κοίταζε με ανησυχία, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι έπεσε γύρω στα 2,4 μέτρα κάτω από τη σχάρα.

Το δαχτυλίδι ανακτήθηκε αργότερα και καθαρίστηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης αλλά η πιθανή νύφη και ο γαμπρός έφυγαν χωρίς να δώσουν τα ονόματά τους ή τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Εικόνες από το δαχτυλίδι και το ζευγάρι δόθηκαν από την αστυνομία, η οποία στράφηκε προς το κοινό για βοήθεια.

«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ γιατί έριξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του», έγραψε το NYPD στο Twitter, κι έκανε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το ζευγάρι.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ήθελε να επιστρέψει το δαχτυλίδι «στο ευτυχισμένο ζευγάρι» και ζήτησε από το κοινό βοήθεια για να τους βρει.

Τελικά το ζευγάρι βρέθηκε με την Αστυνομία να ευχαριστεί το twitter για την βοήθεια του, συμπληρώνοντας: «Η υπόθεση έκλεισε».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ