ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

"Άλλος Δρόμος": Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:30:00 μ.μ. |
"Άλλος Δρόμος": Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία
Περιμέναμε την τοποθέτηση της δημοτικής αρχής για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο ¨Γιοφύρι του Άργους ¨. Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η πλήρης περιφρόνηση των πολιτών και το θράσος της δημοτικής πλειοψηφίας.

Σε ένα έργο εκατομμυρίων έχει ο δήμαρχος την περισσή αγένεια να λέει ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω.

Εδώ ισχύει το ¨ αιδώς αργείοι ¨.

Θα πρέπει να θυμήσουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο, η αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στη δημοτική πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη κακοτεχνία και ζήτησε να διορθωθεί. Καμία απάντηση δεν λάβαμε και αντί αυτού ο δήμαρχος μιλάει σήμερα ότι η απαγορευτική πινακίδα και η ανάδειξη της κακοτεχνίας γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Στους λίγους μήνες, που απομένει στη θέση του δημάρχου ο κ. Καμπόσος, τον καλούμε να δείξει σοβαρότητα σε σοβαρά θέματα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν του επιτρέπουμε να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών.

Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία και αυτή την ψυχραιμία σου συνέστησε και ο φίλος σου δημοσκόπος της Alco.

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Χρήστος Καραργύρης
Συντονιστής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ