ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Με κεράσματα και ευχές άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θερμησία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. |
Με κεράσματα και ευχές άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θερμησία
 Σε χαρούμενο και χαρμόσυνο κλίμα η Θερμησία ξεκίνησε πρώτη να προϋπαντήσει τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο με δώρα στα παιδιά.

Η προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου, του Συλλόγου Γονέων, της Κοινότητας, του Δήμου και των εθελοντών επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής , ο Πρόεδρος της Κοινότητοςκος Πετρος Σαραντόπουλος, ο πρ.Πρόεδρος και Κοινοτικός Συμβουλος κος Ηλίας Κατσάβελας, ο Προεδρος Δημ. Συμβουλίου κος Αρης Δημαράκης, ο Αντιδρχος κος Γιω. Μπουρίκας, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Κελλη Μητσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κος Χρήστος Μπαλαμπάνης οι οργανωτές με πρωτεργάτες την πρόεδρο του Πολιτιστικού Σύλλογου κα Στάικου) και την Προέδρου του Συλλόγου Γονέων κα Μ. Οικονόμου, οι οποίοι φιλοξένησαν μαζί με τις εθελόντριες και ζέσταναν το χωριό με τις λιχουδιές, τους μεζέδες την ζεστή σοκολάτα του κ. Μέλλου και τις πρωτότυπες παρουσιάσεις και φυσικά ο Κώστας Μπατζάνης οργανωτής κι εκτελεστής των κατασκευών αλλά και ο Αγ. Βασίλης που μοίρασε τα δώρα στα παιδιά.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!

Ευχαριστούμε για την βραδιά που μας χάρισαν.

Η χορωδία της Εκκλησίας Θερμησίας με τους χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια υπο τη Δνση μαέστρου Β. Νάκη και φυσικά η Φιλαρμονική του Δήμου με τον μαέστρο κο Κώστα Κοσμά έδωσαν το χαρμόσυνο κλίμα στο πρώτο χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ