ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Άμεση ήταν η παρέμβαση και η αποτελεσματικότητα της Π.Υ. Βυτίνας και της Τρίπολης, για τον απεγκλωβισμό 3 ατόμων που επέβαιναν σε ΙΧ, επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε σε γκρεμό στην εθνική οδό Τρίπολης-Πύργου.

* 2, 3, 4 Ιανουαρίου οι δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες δεν θα κάνουν συναλλαγές εισπρακτικού χαρακτήρα με το κοινό.

* Έληξε αισίως το συμβάν με την φωτιά που ξέσπασε στον λέβητα πετρελαίου, σε κλιμακοστάσιο ξενοδοχείου στην περιοχή Πορτοχελίου Αργολίδας, που φιλοξενεί πρόσφυγες, ανήμερα των Χριστουγέννων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άνδρες.

* Με τρέχοντα θέματα και με κύριο θέμα την έγκριση του τεχνικού προγράμματος του δήμου για το νέο έτος, θα συνεδριάσει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου.

* Στο παλαιό δημαρχείο της Τρίπολης, σήμερα το μεσημέρι, ο Δημήτρης Βόσνος, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Μαίου, όσον αφορά το δήμο της Τρίπολης.

* Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για το δήμο Κυθήρων. Το Υπουργείο Εσωτερικών, ενέκρινε το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στα πιο πολλά δημοτικά διαμερίσματα, απ’ το πρόγραμμα Φιλόδημος.

* Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Ανωγείων Λακωνίας.

* Συνεδριάζει το μεσημέρι σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Θα γίνουν δύο συνεδριάσεις

* Λακωνικό συλλαλητήριο θα διεξαχθεί στη Σπάρτη, στις 30 του μήνα, στις 11 το πρωί, με θέμα την παραμονή των σχολών του πανεπιστημίου στη Σπάρτη.

* Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα στη μία το μεσημέρι στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ