ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Στέλιος Κυριακού: Η ψυχή μου είναι πάντα γεμάτη με τέτοιους φίλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. |
Στέλιος Κυριακού: Η ψυχή μου είναι πάντα γεμάτη με τέτοιους φίλους
Οι φίλοι είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έχω κάνει στη ζωή μου και παρότι την έχω πατήσει πολλές φορές , δεν έχω μετανιώσει και η ψυχή μου είναι πάντα γεμάτη. 

Εγώ μόνο μια ερώτηση έκανα στον Γιώργο Μπουζαλά,  όποτε βρέχει τα αδεσποτάκια που φιλοξενώ πατάνε τις λάσπες και μετά κρυώνουν , τι μπορώ να κάνω για να μην υποφέρουν??? 
Που να φανταστώ ότι την επόμενη μέρα το πρωί θα με ξύπναγε ο Γιώργος και θα περίμεναν έξω από το σπίτι μου τρία φορτηγά χαλίκι και μηχανήματα εκσκαφής για να σηκώσουν το υπάρχον χώμα και να στρώσουν το χαλίκι ώστε να στραγγίζει το νερό και να είναι πάντα στεγνά. 

Τώρα πια ας βρέχει όσο θέλει , κανένα σκυλί δεν θα κρυώνει βρεγμένο. 
Οι άνθρωποι που βοήθησαν για όλο αυτό δεν έχουν ούτε τίτλους , ούτε αξιώματα , ούτε συμφέροντα , ΤΙΠΟΤΑ!!!! Μόνο τη καλή καρδιά!!!!! 

Γιώργο ευχαριστώ για την προσφορά σου στα αδεσποτάκια του δήμου μας!!!
 Επίσης ευχαριστώ το λατομείο Τσοκανή για την προσφορά του που είναι όλο το χαλίκι που στρώσαμε. Δεν μπορώ να παραλείψω την παρουσία της Σοφια Ξυδη που είναι πάντα και ενεργά δίπλα στα αδεσποτάκια που έχουν ανάγκη........... 
Με τέτοια θετική ενέργεια , είναι δυνατόν να μην συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των τετράποδων φίλων μας???????
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ