ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την "Ελληνική Παράδοση" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. |
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την "Ελληνική Παράδοση" στο Άργος
Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού, "Μέγας Αλέξανδρος" του Δήμου Άργους- Μυκηνών, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση"!

Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο:

"Κάλαντα και καλός καιρός, τα πάντα και του χρόνου", το Δωδεκαήμερο στις άκρες του Ελληνισμού.
Μέσα από χορούς, έθιμα, κάλαντα, παραδόσεις και ιστορίες που μας μετέφεραν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και την ατμόσφαιρα άλλων εποχών, "μεταφερθήκαμε" σε μέρη Ελληνικά, πιο μακρινά...
Από τους Μωμόγερους του Πόντου, φτάσαμε στην Ήπειρο, από το Μελί της Ερυθραίας στην Κρήτη και την Κέρκυρα,από την Ανατολική Ρωμυλία στην Κύπρο και την Σμύρνη...

Όλες αγαπημένες Πατρίδες με το δικό τους άρωμα και χρώμα...

Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές του συλλόγου μας και στην χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού για την, όπως πάντα, εξαιρετική παρουσία τους, αλλά και σε όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στο στήσιμο αυτής της εκδήλωσης!!!
Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής, Μανώλης Γύφτος και Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ υπεύθυνος της διδασκαλίας των χορών ήταν ο Μανώλης Γύφτος.
Υπεύθυνος της χορωδίας παραδοσιακού τραγουδιού του συλλόγου ήταν ο καθηγητής μουσικής, Σπύρος Μαρίνης, ο οποίος συνόδευε την χορωδία με το νταούλι.
Την επιμέλεια των φορεσιών είχε η υπεύθυνη ιματιοθήκης του συλλόγου, κα Βούλα Νικητοπούλου-Δαμάλα.
Ο Κων/νος Δρούγκας στο ακορντεόν και ο Ηλίας Καρκούλης στο κλαρίνο, πλαισίωσαν μουσικά την χορωδία, ενώ στην αφήγηση ήταν η Δέσποινα Τσετσέκου και η Χριστίνα Μποζιονέλου.
Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας στήριξε ηθικά τιμώντας μας με την παρουσία του, αλλά και υλικά, καθώς, όπως κάθε Χριστούγεννα, στην είσοδο της Αίθουσας "Μέγας Αλέξανδρος, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη καθαρισμού για το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο!
Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ για την υποστήριξή τους.
Όλοι εμείς από τον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" σας ευχόμαστε
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ