ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Τελική επιλογή των αθλητριών Κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας Βόλεϊ Παγκορασίδων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | |
Ναύπλιο: Τελική επιλογή των αθλητριών Κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας Βόλεϊ Παγκορασίδων στην Αργολίδα
 Η Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου κ. Ψυχογιού Έφη, στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ για αθλήτριες με έτος γεν 2006 – 2007, ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΝΑΥΠΛΙΟΥ, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:15 (διάρκεια προπόνησης 14:30 – 16:00). 

Παρακαλούνται τα σωματεία να ενημερώσουν τις αθλήτριες που πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κατόπιν συνεννόησης με την κ. Ψυχογιού Έφη τηλ. Επικ.: 6978777717. 

- Επειδή θα πραγματοποιηθεί η τελική επιλογή των αθλητριών θα πρέπει να μην απουσιάζει καμία αθλήτρια από την συγκεκριμένη προπόνηση. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό. 

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους. 

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του. 

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας της αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει η αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων. Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία. 

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς                Για την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Σ.ΠΕ.Π. 
          Ο Πρόεδρος                                                       Η Γεν. Γραμματέας 
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                     ΜΑΚΑΡΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ