ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Διήμερο με βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. |
Διήμερο με βροχές και καταιγίδες
Σταμάτησαν οι χιονοπτώσεις και τη θέση τους πήραν οι ανατολικοί άνεμοι με άνοδο θερμοκρασίας, αλλά με βροχές και καταιγίδες

Σάββατο 15-12-2018

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από τα δυτικά. Βαθμιαία την Κυριακή στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα βόρεια.


Κυριακή 16-12-2018

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια χώρα και το πρωί στα νησιά του Ιονίου. Πιθανόντα φαινόμενα πρόσκαιρα να είναι ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και από τη νύχτα ύφεση των φαινομένων αναμένεται στα δυτικά.
Άνεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, γρήγορα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ