ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πρότυπο για τους μικρούς πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ο Πρωταθλητής Ευρώπης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. | |
Πρότυπο για τους μικρούς πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ο Πρωταθλητής Ευρώπης!
Πρότυπο για τους πιτσιρικάδες είναι οι πολίστες του Ολυμπιακού και γενικότερα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου. Και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μία φορά. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, είχαν… έναν ξεχωριστό επισκέπτη στο ματς με την Μλάντοστ στο Παπαστράτειο, για την τέταρτη αγωνιστική του LEN Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ταξίδεψε στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακό! Μία μεγάλη εμπειρία για τους νεαρούς πολίστες από το Ναύπλιο, οι οποίοι είδαν από κοντά τα ινδάλματα τους! Τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης δηλαδή.
Μάλιστα, μετά τη λήξη του αγώνα, οι πολίστες  του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου φωτογραφήθηκαν με την ομάδα του Θρύλου και τον Θοδωρή Βλάχο, παίρνοντας χαρούμενοι το δρόμο για την επιστροφή στο Ναύπλιο…

Η διοικηση της ομάδας ανέφερε στην σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

"Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν χθες η διοίκηση μαζί με τους προπονητές της υδατοσφαίρισης. Διάλεξαν τους 7 αθλητές με τις περισσότερες συμμετοχές στις φετινές προπονήσεις, και τους επιβράβευσαν για την επιμέλεια τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα αγώνα του πρωταθλητή Ευρώπης στην υδατοσφαίριση Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν χθες για τη διοργάνωση του Len Champions League μέσα στην έδρα του, το Παπαστρατειο κολυμβητήριο, με αντίπαλο την κροατική Μπλαντοστ το οποίο έληξε με νίκη του Ολυμπιακού 13-8.
* Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που μας βοήθησαν. Επίσης τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας κ.Βλάχο που ήταν άκρως φιλικοί με τα παιδιά, με τα οποία συνομίλησαν και έβαλαν φωτογραφίες. Τεράστια εμπειρία για τα παιδιά μας και συνεχίζουμε...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ