ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Αστέρας Δρεπάνου: Τα πράγματα δεν είναι όπως ισχυρίζονται οι αντίπαλοι μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:31:00 μ.μ. | |
Αστέρας Δρεπάνου: Τα πράγματα δεν είναι όπως ισχυρίζονται οι αντίπαλοι μας
Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σε ρεπορτάζ ότι η ομάδα της Ν.Επιδαυρου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα. 

Οφείλουμε εξαρχής να δηλώσουμε πως ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την όποια αντίθετη άποψη και την οπτική με την οποία ο καθένας κρίνει ενα ποδοσφαιρικό αγώνα , ακόμα και αν αυτό γίνεται ΜΕ ΣΚΟΠΟ να βρεθούν δικαιολογίες για ενα ατυχές αποτέλεσμα. 

ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά οτι τα πράγματα δεν είναι όπως ισχυρίζονται οι αντίπαλοι μας διότι στο 2ο ημίχρονο ο διαιτητής έδειξε 2η(κόκκινη) κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας σε φάση που το χέρι του ήταν εμφανέστατα κολλημένο μπροστά στο στήθος του και αμέσως μετά (περιπου 3 λεπτά) έδωσε πέναλτι εις βάρος μας σε μαρκάρισμα που ο αμυντικός μας δεν ακούμπησε τον αντίπαλο και από το οποίο προήλθε η ισοφάριση για την ομάδα του Φοίνικα .

Όσον αφορά το πέναλτι που καταλογίστηκε υπερ μας στο 88ο λεπτό είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πέναλτι διότι ο αμυντικός έπιασε τη μπάλα με τα δύο χέρια σαν τερματοφύλακας.Για όλα αυτά που αναφέρουμε προτρέπουμε την αντίπαλη ομάδα αν έχει βίντεο του αγώνα να ξαναδεί τον αγώνα για να δει ποια ομάδα ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ να κάνει παράπονα. 

Ωστόσο το γεγονός οτι ΔΕΝ επιχειρούμε να μπούμε στην διαδικασία ''γκρίνιας'' για την διατησια ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ οτι η αντίπαλη ομάδα έχει δίκιο στους ισχυρισμούς Αυτό γίνεται διότι σεβόμαστε τον Θεσμό της και τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας αγώνας τον οποίο καλείται να φέρει εις πέρας. 

Ευχόμαστε στη συμπαθή ομάδα του Φοίνικα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 και ευχαριστούμε ειλικρινά για τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ