ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Όχημα αλυτρωτισμού η Συμφωνία Πρεσπών - Ζητούνται απαντήσεις για τα σκάνδαλα ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:30:00 μ.μ. | |
 Γ. Μανιάτης: Όχημα αλυτρωτισμού η Συμφωνία Πρεσπών - Ζητούνται απαντήσεις για τα σκάνδαλα ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)
 Απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό, σε όλα τα αμείλικτα ερωτηματικά που αναφύονται για τη σχέση του κ. Μ. Πετσίτη, ανθρώπου του στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου, με την εταιρεία ELFE - Λαυρεντιάδη, ζήτησε ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του New Tv, εκπομπή "Αποκαλυπτικό Δελτίο" με τον Γ. Παπαγιάννη.

Ο Γ. Μανιάτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δηλ. σκάνδαλο ΔΕΠΑ, σκάνδαλο 600.000.000€ του διεθνούς αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος", σκάνδαλο 10.000.000€ για το Θριάσιο πεδίο με ευθύνη του κ. Σπίρτζη, σκάνδαλο της εξαγοράς από τη ΔΕΗ της σκοπιανής εταιρείας του Αντιπροέδρου του κ. Ζάεφ και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να τα ξεκαθαρίσει.
Ο Γ. Μανιάτης αναφέρθηκε επίσης στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας πιάστηκε στη φάκα κι απεδέχθη αυτά που ζητούσαν τα Σκόπια από το 2008, δηλ. μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

Α. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ
►Θα έπρεπε να είχαν συναντηθεί οι πολιτικοί αρχηγοί πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως είχε ζητήσει η Φ. Γεννηματά.Ο κ. Ζάεφ συναντιόταν με τους αρχηγούς της Αντιπολίτευσης κι έφτιαξε ένα δικό του εσωτερικό μέτωπο. Στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύθηκε μόνος του, χωρίς καν τον συνεταίρο του, κ. Π. Καμμένο.
►Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Βουλγαρίας δηλώνει προς τους Σκοπιανούς "Δεν ξέρω τι συνεννοηθήκατε με την Ελλάδα, κι αν η Ελλάδα σας αναγνώρισε μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, εμείς δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσουμε γιατί το 1/3 της Μακεδονίας είναι βουλγάρικο".
►Το 2008 η Πρέσβυς των ΗΠΑ στα Σκόπια, αποκαλύφθηκε ότι είχε στείλει απόρρητο τηλεγράφημα στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το οποίο τα Σκόπια ήθελαν μια Συμφωνία που να έχει το όνομα Βόρεια Μακεδονία, αλλά να τους δίνει γλώσσα μακεδονική και ταυτότητα μακεδονική. Ο κ. Τσίπρας πιάστηκε στη φάκα κι απεδέχθη αυτό που ζητούσαν τα Σκόπια από το 2008.
►Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο δεν κλείνει τις πληγές του παρελθόντος, αλλά ανοίγει και καινούριες. Έχουμε ανοίξει μια τεράστια δίοδο αλυτρωτισμού.
►Το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει αυτή τη Συμφωνία αν και όποτε έρθει στη Βουλή. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση από μηδενικό σημείο. #New Tv
Δείτε εδώ το σχετικό video

Β. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΠΑ
►Για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ καταθέτω σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, γιατί το θέμα πια ξεπερνά την αρμοδιότητα του κάθε υπουργού.
►Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη κι έχει εισβάλλει η οικονομική αστυνομία στα γραφεία της ΔΕΠΑ, κατά τη διάρκεια της θητείας του διορισμένου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Θ. Κιτσάκου, ο οποίος απομακρύνθηκε με απόφαση του κ. Σταθάκη. Ο κ. Κιτσάκος δημόσια λέει ότι έπαιρνε οδηγίες από υπουργούς της κυβέρνησης.
►Άνθρωπος, ο οποίος συμμετείχε το βράδυ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 στη συνάντηση στο Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα και μάλιστα στοιχημάτιζε για το αποτέλεσμα των εκλογών, από σερβιτόρος με μισθό 5.000€, βρίσκεται το 2017 να εισπράττει 205.000€ από τον κ. Λαυρεντιάδη και από 4-5 εταιρείες.
►Νομιμοποιείται ηθικά να υπάρχει μια σχέση τέτοιου είδους που να εμπλέκει άνθρωπο του Μαξίμου χωρίς να έχει μια στοιχειώδη τεκμηρίωση;
►Ο Πρωθυπουργός πρέπει να απαντήσει σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα, γιατί εμπλέκονται 4-5 υπουργοί του και άνθρωπος που ήταν μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. #New Tv
Δείτε εδώ το σχετικό video

Γ. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ

►Έχει υποχρέωση ο κ. Τσίπρας να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα σκάνδαλα της κυβέρνησής του:
1. Σκάνδαλο ΔΕΠΑ
2. Σκάνδαλο 600.000.000€ του διεθνούς αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος"
3. Σκάνδαλο 10.000.000€ για το Θριάσιο πεδίο, με ευθύνη του κ. Σπίρτζη
4. Σκάνδαλο της εξαγοράς από τη ΔΕΗ της σκοπιανής εταιρείας του Αντιπροέδρου του κ. Ζάεφ
Δείτε εδώ το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ