ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: "Πολιτικές ευθύνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το διχαστικό πολιτικό τους λόγο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: "Πολιτικές ευθύνες  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το διχαστικό πολιτικό τους λόγο"
 Στην Εκπομπή "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ" της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ με τους Γ. Ντσούνο και Χρ. Κούτρα, μίλησε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης. 

Ο Γ. Μανιάτης αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΙ, είπε ότι υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και πρόσθεσε ότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, υπάρχουν σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά που προσδιορίζονται από την κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της βαρύτατες πολιτικές ευθύνες.

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό 2019, επανέλαβε ότι πρόκειται για τον τελευταίο προϋπολογισμό της μακροβιότερης μνημονιακής κυβέρνησης και του πιο υπάκουου στους ξένους Πρωθυπουργού, του κ. Α. Τσίπρα, προσθέτοντας ότι ως τελευταίος, έχει και τα χαρακτηριστικά του τελειώματος μιας εποχής.
Ακολουθούν σημεία από τις τοποθετήσεις του:

►Στην τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΙ υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
►Σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που προσδιορίζονται από την κυβέρνηση:
1. ο βίαιος λόγος επιτρέπεται και είναι βασικό εργαλείο της κυβερνητικής προπαγάνδας
2. οι βίαιες πράξεις επιτρέπονται και μάλιστα μέσα στα Πανεπιστήμια, στην οδό Πατησίων με το κάψιμο των τρόλει, στα Εξάρχεια με τους μπαχαλάκηδες, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη, κ.ά.
3. Το "αλλά" που προσθέτουν κάποιοι κυβερνητικοί, που για λόγους υποχρέωσης καταδικάζουν τη βία, την τρομοκρατία και τις εγκληματικές ενέργειες, είναι το δηλητήριο της τοξικότητας ενός πολιτικού λόγου βαθιά διχαστικού, ο οποίος τυπικά δεν νομιμοποιεί την παρανομία και την τρομοκρατία, αλλά ατύπως υπονοεί ότι όλα μπορούν να γίνουν ανεκτά. Βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση #skai
Δείτε εδώ το σχετικό video

►Προϋπολογισμός 2019: Ο τελευταίος Προϋπολογισμός της μακροβιότερης μνημονιακής κυβέρνησης και του πιο υπάκουου στους ξένους Πρωθυπουργού, του κ. Α. Τσίπρα.
►Ως τελευταίος, έχει και τα χαρακτηριστικά του τελειώματος μιας εποχής, δηλ. μια εποχή των ματωμένων υπερπλεονασμάτων και της στασιμοχρεοκοπίας, η οποία δείχνει να αρκείται στο ότι με 1,5% ρυθμό ανάπτυξης έχει 4,5% υπερπλεονάσματα, τη στιγμή που η Ευρώπη και οι γειτονικές μας χώρες τρέχουν με 4,5-5% #skai
Δείτε εδώ το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ