ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή του ΑΟ Αλκυών Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Τρία χρόνια λειτουργίας των Ακαδημιών Βόλεϊ του ΑΟ Αλκυών και η ομάδα Νεανίδων μας προκρίθηκε στο Final4 του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΠ, στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτό.

Το ΔΣ και τα μέλη της οικογένειας του ΑΟ Αλκυών αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια τις παίκτριες της ομάδας Νεανίδων μας και την προπονήτριά μας κα Ψυχογιού για την επιτυχία της πρόκρισης της ομάδας στο Final4. 

Η εμφατική πρόκριση από την 4η αγωνιστική του Β’ γύρου και ενώ εκκρεμεί ένα ακόμα παιχνίδι δείχνει με τον πιο πειστικό τρόπο τόσο την ποιότητα των αθλητριών μας, όσο και την εξαιρετική δουλειά των προπονητριών μας. 

Είμαστε όλοι σίγουροι ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και στο Final4, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και το νομό μας.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που «συμμετέχουν» στους αγώνες μας και δίνουν τη δική τους ώθηση για την επίτευξη των στόχων της.

Oφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας για τη σημαντικότατη συμβολή τους στην λειτουργία της ομάδας μας.

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους γονείς τόσο των νεανίδων μας, όσο και όλων των μελών της οικογένειας της Αλκυών γιατί χωρίς την εμπιστοσύνη και τις θυσίες τους τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29/12/2018 στις 17:00 να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και να γιορτάσουμε την πρόκριση της ομάδας στο Final4.
Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών που διανύουμε ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Υγεία, Αγάπη και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Με τιμή,
Το ΔΣ του ΑΟ Αλκυών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ