ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Έναρξη μαθημάτων για τα παραρτήματα της Τουριστικής Σχολής Άργους σε Καλαμάτα και Πύργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Έναρξη μαθημάτων για τα παραρτήματα της Τουριστικής Σχολής Αργους σε Καλαμάτα και Πύργο
 Ξεκίνησαν τα μαθήματα στις δύο πόλεις που έχει αναπτύξει η Τουριστική σχολή / ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπ. Τουρισμού με δομές τουριστικής εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και Πύργο. 

Στα τμήματα αυτά Μετεκπαίδευσης συμμετέχουν μετά από μοριοδότηση εργαζόμενοι και άνεργοι που απασχολούνται στο τουρισμό προκειμένου να πιστοποιήσουν την εμπειρία τους μέσα από δομημένη γνώση που προσφέρεται με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπ. Τουρισμού. 

Τα τμήματα μετεκπαίδευσης του Υπ. Τουρισμού έχουν κατοχυρωμένα με νόμο ( Ν.1077/1980) επαγγελματικά δικαιώματα και προσδίδουν στους συμμετέχοντες υπαλληλική ιδιότητα και εργασιακή μισθοδοτική- ασφαλιστική εξέλιξη. Τα τμήματα μετεκπαίδευσης υλοποιούνται σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και προβλέπεται επιδότηση σε όλους τους συμμετέχοντες ανά ώρα και ημέρα. 

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου έχει διασφαλίσει τόσο τους κατάλληλους εκπαιδευτικούς χώρους για την διεξαγωγή των μαθημάτων & τις τουριστικές επιχειρήσεις για την παράλληλη πρακτική όσο και το έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό για την διδασκαλία των μαθημάτων τους. 

Στα τμήματα μετεκπαίδευσης Καλαμάτα και Πύργο διδάσκονται τα μαθήματα της ειδικότητας Επισιτισμού και συγκεκριμένα: Εστιατοριακή Τεχνική , Μπαρ ( κοκταίηλ) , Οινολογία , Τεχνική πωλήσεων , Εργασιακές σχέσεις , Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας και Αγγλικά ειδικότητας. 

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση και αξιολόγηση ( διάρκειας 380 ωρών / 4 μήνες) οι πιστοποιημένοι συμμετέχοντες αποκτούν κρατικό δίπλωμα εξειδίκευσης του Υπ Τουρισμού με όλες τις προεκτάσεις σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ