ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Δικαιούμαστε το δώρο Χριστουγέννων και το διεκδικούμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Δικαιούμαστε το δώρο Χριστουγέννων και το διεκδικούμε
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι εργαζομένοι που απασχολούνται στον κλάδο ανεξάρτητα απο την σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων.

Το δώρο Χριστουγέννων θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι την21η Δεκεμβρίου 2018, ενώ ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Σε καμία περίπτωση όμως, όχι πέρα από τις 21/12.

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31ηΔεκεμβρίου κάθε έτους. Το δώρο ισούται με έναν ολόκληρο μηνιαίο μισθό για όσους εργάστηκαν όλο το διάστημα (από 1/5 ως 31/12) και τμήμα του ανάλογα με το πόσο διάστημα εργαστήκαν μέσα σε αυτό το χρονικό όριο. Η αποχή από την εργασία λόγω τοκετού ή σπουδών είναι χρόνος που μετράει κανονικά για τον υπολογισμό του δώρου.

Για να μην υπάρξει, όπως και πέρσι, πίεση από εργοδότες για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι το ποσό που τους κατέβαλαν για δώρο Χριστουγέννων ή ακόμη και να μην το καταβάλλουν σας καλούμε σε επαγρύπνιση.

Μην τους αφήσουμε να μας φοβίσουν και να παραιτηθούμε απο τα διακιωματά μας!

Δικαιούμαστε το δώρο Χριστουγέννων και το διεκδικούμε.

Το δώρο δεν μπορεί να δοθεί σε είδος (πχ κουπόνια, τρόφιμα, κλπ), παρά μόνο σε χρήματα.

Συνάδελφοι, κανείς να μην υπογράψει χαρτί ότι πήρε το δώρο Χριστουγέννων χωρίς να το έχει πάρει και σε καμία περίπτωση αν το πάρει να μην το επιστρέψει.

Όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το δώρο να απευθύνονται στο Συνδικάτο, για να προβούν από κοινού στις προβλεπόμενες ενέργειες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ