ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Τον "δράκο" του Ελληνικού μπάσκετ Π. Γιαννάκη τίμησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
Τον "δράκο" του Ελληνικού μπάσκετ Π. Γιαννάκη τίμησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος
Στο Ναύπλιο και στο εμβληματικό κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή με τίτλο ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ'' με παρόντα έναν άνθρωπο που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δεν θα μπορούσε να λείψει από μία τέτοια βραδιά αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του το έχει περάσει μέσα στα παρκέ, τόσο σαν παίκτης αλλά τόσο και ως προπονητής.
Μάλιστα ο κ.Κωστούρος τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη δίνοντας του αναμνηστική πλακέτα.
Επίσης στην παρουσίαση ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και λάτρης του μπάσκετ Γιώργος Καχριμάνης, ο Γιάννης Ανδριανός Βουλευτής Αργολίδας και πρώην υπουργός αθλητισμού με τον κ.Μανιάτη τον έτερο Βουλευτή να στέλνει επιστολή αφού δεν μπόρεσε να παραστεί. 
Η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου σύσσωμη βρέθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού, παίκτες, προπονητές και διοίκηση για να τιμήσουν και αυτοί με την σειρά τους την εκδήλωση και απέσπασαν τα άκρως τιμητικά λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη αφού φάνηκε γνώστης της πορείας τους και τους ευχήθηκε ολόψυχα εκπλήρωση των στόχων που έχουν βάλει. 
Ο Βασίλης Σκουντής και το βιβλίο του ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ταξιδεύει με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αφού το όνομα του συγγραφέως είναι συνυφασμένο με το μπάσκετ της Ελλάδας και όχι μόνο. 
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι Γιαννάκης και Σκουντής αποθέωσαν την πόλη του Ναυπλίου με τον τελευταίο να λέει ότι όποτε έρχεται στο Ναύπλιο θεωρεί πως βρίσκεται σπίτι του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ