ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Το Ναύπλιο φόρεσε τα καλά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. |
Το Ναύπλιο φόρεσε τα καλά του
Ήδη η πόλη του Ναυπλίου τρέχει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς προκειμένου για μια ακόμα φορά να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά κυρίως να διαμορφώσει γιορτινά την διάθεση των κατοίκων της. 
Η δημοτική αρχή έχει φροντίσει και φέτος «να κλέψει» τις καρδιές μικρών και μεγάλων με διάφορα χάπενινγκ που έχει ήδη προγραμματίσει με επίκεντρο την πρωτεύουσα του νομού.
Τις επόμενες μέρες το πνεύμα των Χριστουγέννων θα αρχίσει να διαδίδεται σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων με τον στολισμό όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.
Την Κυριακή στις 9 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης δίνοντας το έναυσμα υποδοχής της γέννησης του Θεανθρώπου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος «στόχος μας είναι μέσω του χριστουγεννιάτικου στολισμού, αφ` ενός να προετοιμαστούμε για την Γέννηση του Κυρίου και την υποδοχή του Νέου Έτους, αφ` εταίρου να τονώσουμε την ψυχολογία των συμπολιτών μας, μέσα από κλίμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ