ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων στην πλάτη μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:07:00 μ.μ. | | |
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων στην πλάτη μας
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σήμερα, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ τον μεταξύ μας αγώνα, την ανακοίνωση της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΥ.

Προφανώς και διαπιστώνουμε την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ των δηλώσεων του συντάκτη της ανακοίνωσης,που όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του, δεν ήταν παρών στον αγώνα.

Δεν κρίνουμε απαραίτητο να μπούμε σε λεπτομέρειες για τις καθοριστικες φάσεις του αγώνα, όπως για παράδειγμα η αποβολή στο 55΄ του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας για «θέατρο», μιας και οι παρόντες παράγοντες και συμμετέχοντες στον αγώνα γνωρίζουν και καμία διαμαρτυρία δεν εξέφρασαν μετά την λήξη του.

Αντίθετα έγινε προσπάθεια δικαιολόγησης των κατά κοινή ομολογία λαθών της διαιτησίας.

Η απορία ωστόσο είναι τεράστια , για ποιον λόγο διαμαρτύρεται μια ομάδα που κερδίζει στο 88΄ με πέναλτι μαϊμού;

Είναι προφανές ότι υπάρχει ανάγκη από την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΥ να ανασκευαστούν οι εντυπώσεις του μεταξύ μας αγώνα.

Να καταστεί όμως εδώ σαφές από όλους, ότι μπορεί η ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ να είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α1, όμως δεν θα επιτρέψει σε κανένα να παίξει παιχνίδια εντυπώσεων στην πλάτη της.

Θα ευχηθούμε λοιπόν ολόψυχα στην συμπαθή ομάδα του Δρεπάνου επίσης καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 και να τύχει διαιτησιών αναλόγων αυτής που τύχαμε εμείς στο μεταξύ μας ματς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ