ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Κινητοποίηση προγραμματίζουν για σήμερα εργαζόμενες σε εργολάβο, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ζητούν την ακύρωση της απομάκρυνσής 4 εργαζομένων. Οι εργολαβικές, υποστηρίζουν ότι μπορεί να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους, για τουλάχιστον έναν χρόνο.

* 49 ιδιωτικές επενδύσεις με πόρους 16,7 εκατ. ευρώ, εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ενίσχυση της ύδρευσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

* Σήμερα Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η βράβευση των νεοεισαχθέντων, αριστούχων φοιτητών της Τρίπολης, από το Ίδρυμα Αναστάσιος Σχίζας. Θα ακολουθήσει η βράβευση των φοιτητών της ιατρικής απ’ τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας.

* Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα, εντοπίστηκε χθες νεκρή, στο λιμάνι της Κορίνθου.

*Αρχίζουν στις 14 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις που θα κρατήσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

* Μέχρι τέλος του μήνα τα τέλη κυκλοφορίας.

* Παράδειγμα προς μίμηση η ηλικιωμένη στη Σπάρτη, που στα 91 της χρόνια, πηγαίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης και περπατάει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μόνο που την σταματά είναι η βροχή.

* Στο μάτι έχουν βάλει το τελευταίο καιρό, άγνωστοι δράστες, τους μπλε κάδους στο δήμο Κορινθίας. Έχουν ήδη κάψει 18 κάδους.

* 2, 3 και 4 Ιανουαρίου οι δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές εισπρακτικού χαρακτήρα με το κοινό.

* Λακωνικό συλλαλητήριο θα γίνει στη Σπάρτη, στις 30 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί. Οι Σπαρτιάτες, απαιτούν να μην φύγει καμία σχολή απ’ την πόλη τους.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ