ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό του Κόσμου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. |
Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιεί πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής προσφέρθηκαν σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο Κέντρο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».
Τα είδη παρέδωσαν, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του Κέντρου αυτού, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης .
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους και το προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κέντρο αυτό και να ανταλλάξουν ευχές για την εορταστική περίοδο και τον ερχομό του Νέου Έτους.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ