ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Στην όμορφη Καστοριά σε χορευτική συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων η "Ελληνική Παράδοση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. |
Στην όμορφη Καστοριά σε χορευτική συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων η "Ελληνική Παράδοση"
Ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" το τριήμερο 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, βρέθηκε στην όμορφη Καστοριά, όπου συμμετείχε σε χορευτική συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος "ΡΟΔΑΝΗ" Άργους Ορεστικού.

Η τιμή για την πρόσκληση που δεχθήκαμε ήταν ιδιαίτερη για εμάς, αφού το Πελοποννησιακό Άργος συνάντησε το Άργος Ορεστικό και παρουσιάστηκαν τα τραγούδια και οι χοροί του Άργους μας, στην αντίστοιχη Μακεδονική πόλη!

Όλα τα μέλη της αποστολής του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση" περάσαμε ένα αξέχαστο τριήμερο στην πανέμορφη και γραφική πόλη της Καστοριάς, συνδυάζοντας τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής που απολαμβάναμε την ημέρα, με μουσικές βραδιές και παραδοσιακά γλέντια!
Επιβεβλημένες ήταν οι βόλτες γύρω από την λίμνη Ορεστιάδα, στα γραφικά καφέ και κουτούκια της πόλης, αλλά και η επισκέψεις στην περίφημη "Σπηλιά του Δράκου", στο μοναστήρι της Παναγίας της Μαυριώτισσας και στον Λιμναίο προϊστορικό οικισμό του Δισπηλιού.

Η ατμόσφαιρα της πόλης της Καστοριάς και οι συνεχείς εναλλαγές των χρωμάτων, μας μάγεψαν!
Ο δρόμος της επιστροφής συμπεριελάμβανε και μια στάση σε μια άλλη παραλίμνια πόλη, τα πανέμορφα Ιωάννινα!

Ένα όμορφο και γεμάτο όμορφες εμπειρίες ταξίδι με τον σύλλογο, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της αποστολής μας για την υπέροχη παρέα τους αυτό το τριήμερο!
Πολλά συγχαρητήρια στην χορευτική ομάδα του συλλόγου μας για την εξαιρετική τους παρουσία, ως φορείς της παράδοσης της πόλης του Άργους!
Συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους συλλόγους για την παρουσία τους στο φεστιβάλ!
Τέλος, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον εμπνευστή και διοργανωτή αυτής της χορευτικής συνάντησης, τον φίλο μας, Χρήστο Πρασσάκη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην παράδοση!
Ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" συνεχίζει την δράση του αυτόν τον μήνα και σας περιμένει όλους στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα: "Κάλαντα και καλός καιρός, τα πάντα και του χρόνου", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ