ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ημέρα Προστασίας της Άγριας Ζωής: Πορσελάνινοι ελέφαντες για την ευαισθητοποίηση του κόσμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. |
Πορσελάνινοι ελέφαντες για την Ημέρα Προστασίας της Άγριας Ζωής
Υπολογίζεται ότι σκοτώνουν έως και 100 ελέφαντες κάθε μέρα, λόγω της ακόρεστης δίψας για ελεφαντόδοντο. Στις 4 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας της Άγριας Ζωής, η βρετανή κεραμίστρια Σάρλοτ Μαίρη Πακ (Charlotte Mary Pack) θα δίνει αγώνα δρόμου με τον χρόνο: φιλοτεχνεί 100 πορσελάνινους ελέφαντες για να μας ευαισθητοποιήσει στο πρόβλημα.

Το ολοκληρωμένο έργο της Πακ - και το βίντεο στο οποίο θα έχει αποτυπωθεί η εργασία της - θα παρουσιαστούν από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 3 Μαρτίου στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Collect 2019. 

Παράλληλα, ο αγώνας δρόμου της βρετανής κεραμίστριας θα μεταδίδεται ζωντανά στις 4 Δεκεμβρίου από το στούντιό της, στο Facebook και το Instagram (βλέπε hashtag #saynotoivory - πες όχι στο ελεφαντόδοντο).

Η Σάρλοτ Μαίρη Πακ έχει παθιαστεί με το πρότζεκτ. Στην έκθεση, θέλει να χρησιμοποιήσει την παγκοσμίως κατανοητή γλώσσα μιας τέχνης για να αγγίξει το κοινό, να προκαλέσει αντίδραση και να συδαυλίσει την ευαισθησία μας στο πρόβλημα της άγριας ζωής που λιγοστεύει όλο και περισσότερο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ