ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο… Μπάτμαν των Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. | |
Ο… Μπάτμαν των Μυκηνών
Ένα σχόλιο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις για το τι ακριβώς μπορεί να πουλάει μια καντίνα σε αρχαιολογικό χώρο και εν προκειμένου στις Μυκήνες!!!

Το σχόλιο που δημοσιεύει το tovima.gr αναφέρει πως στην καντίνα που βρίσκεται στις Μυκήνες πωλούνται και μάλιστα σε τσουχτερές τιμές, βιβλία μαγειρικής για Κινέζους, κόμικς με… υπερήρωες, φατσούλες με υπερήρωες (Σούπερμαν, Μπάτμαν κ.τ.λ.) και μολυβοθήκες με απεικόνιση την… Αρχαία Ολυμπία!!!

Το σχόλιο αναφέρει:

"Επειδή έτυχε τούτες τις ημέρες να επισκεφθούν τις Μυκήνες διάφοροι πολιτικοί, η εικόνα που μεταφέρουν από το Μουσείο που βρίσκεται εκεί δεν είναι καθόλου η ιδανική. Για παράδειγμα, η καντίνα που βρίσκεται εκεί πωλεί (με αρκετά τσουχτερές τιμές) βιβλία μαγειρικής για Κινέζους, κόμικς με… υπερήρωες, φατσούλες με υπερήρωες (Σούπερμαν, Μπάτμαν κ.τ.λ.) μολυβοθήκες με απεικόνιση την… Αρχαία Ολυμπία και διάφορες άλλες «σαχλαμάρες», όπως μου τις ονόμασαν που ουδεμία σχέση έχουν με τον αρχαίο πολιτισμό των Μυκηνών."

Ισχύουν πραγματικά αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα και αν ναι ποίος έχει την αρμοδιότητα για να απομακρυνθούν από το χώρο αυτά τα αντικείμενα που μόνο για το γιουσουρούμ μπορεί να προορίζονται;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ