ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Παραμυθένια ατμόσφαιρα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. | |
Παραμυθένια ατμόσφαιρα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήµου Ναυπλιέων, την Κυριακή 9 Δεκεµβρίου 2018, στην Πλατεία Συντάγµατος, µε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, εκπλήξεις για τα παιδιά, και…το Φοίβο Δεληβοριά!

Παραμυθένια ατμόσφαιρα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης:
-η Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων, αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης,
-η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου Tamperamento, μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης,
-οι Χορωδίες Αγίου Νικολάου Ναυπλίου και Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας, χοράρχης Θεολένα Πίκη,
-η Χορωδία παιδιών του1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,
-το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, μαέστρος Γιάννης Νικολόπουλος,
-τα παιδιά του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών V & D Chronopoulou, και
-η χορωδία παιδιών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου.
Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με την καθηγήτρια κ. Γεωργίου Χριστίνα τραγούδησε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στο πιάνο ήταν ο καθηγητής κ. Δημόπουλος Ηλίας.
Η εκδηλωση συνεχίστηκε με «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες» από το πολυφωνικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που παρουσίασε χριστουγεννιάτικα τραγούδια με υπεύθυνη την καθηγήτρια κ. Γεωργίου Χριστίνα, στο πιάνο η καθηγήτρια κ. Νάσαινα Μαρίνα.
Το σύνθημα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που υπογράμμισε: «Το άναμμα των φώτων του δέντρου, στις 6 μμ στην πλατεία Συντάγματος, ας αποτελέσει την απαρχή για το «άναμμα» της αισιοδοξίας που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Ας φροντίσουμε να κάνουμε κάθε σπίτι κάθε βιτρίνα καταστήματος γιορτινή και να συμβάλουμε όλοι, πολίτες και Δήμος, ο καθένας από την πλευρά του στον φετινό εορτασμό του 12ημέρου».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου και του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας του Δήμου Ναυπλιέων συμμετείχαν ντυμένα ξωτικά, καλάντισαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια γύρω από το δέντρο, στην πλατεία Συντάγματος.
Τα καφέ και τα ζαχαροπλαστεία του Μεγάλου Δρόµου και της Πλατείας Συντάγµατος πρόσφεραν γλυκίσµατα και ζεστό κόκκινο κρασί.
Ο επισκέπτης περπατώντας την παλιά πόλη του Ναυπλίου συνάντησε στην οδό Αριστοτέλους Ωνάση τη Ρόδα των Χριστουγέννων.  Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της υποδοχής του Νέου Έτους στον Δήμο Ναυπλιέων, οι κάτοικοι και επισκέπτες , μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν τη βόλτα ΔΩΡΕΑΝ σε ύψος 20 μέτρων από το έδαφος, να παρατηρήσουν την πόλη και ν’ ακουμπήσουν τ’ αστέρια με την ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΡΟΔΑ!
Μέσα σε ένα περιβάλλον γιορτινό και χαρούμενο στην Πλατεία Φιλελλήνων το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ αναλαμβάνει να προσφέρει μια από τις αγαπημένες διασκεδάσεις του χειμώνα. Πατινάζ για μικρούς και μεγάλους, έμπειρους και αρχάριους στο χριστουγεννιάτικο Ναύπλιο!
 Θέλοντας να προσδώσει έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα ο δήμος Ναυπλιέων συνεργάστηκε με φορείς, με τους συλλόγους της περιοχής και με εθελοντές του Δήμου και κατάφερε να οργανώσει ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων προσεγγίζοντας τις απαιτήσεις των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ