ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | |
Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Δεν σας το κρύβω ότι έρχονται πολλές στιγμές που γονατίζω , από κούραση , από χρέη , επειδή βλέπω ότι αυτό το βαρέλι που γεμίζω δεν έχει πάτο δυστυχώς και από συμπεριφορές και άλλα πολλά. Έρχονται όμως και κάποιες άλλες στιγμές που πεισμώνω τόσο πολύ που δεν μπορεί να με ρίξει τίποτα. 

Σήμερα το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής είναι μια κυρία από το Αδάμι Αργολίδας που με παρακαλάει να μιλήσω με την δωδεκάχρονη κόρη της. 

Η πιτσιρίκα λοιπόν με έριξε στα πατώματα όταν μου είπε ότι μαζί με τους συμμαθητές της έχουν μαζέψει 60 ευρώ για να βοηθήσουν τον αγώνα μου. Αισθάνθηκα πολύ μεγάλο βάρος να είμαι πρότυπο αγάπης για τα ζώα σε παιδάκια που τώρα πλάθουν την προσωπικότητά τους. 

Πριν προλάβω καλά καλά να συνέλθω από το σοκ , μπροστά στο σπίτι μου έχει παρκάρει το αμάξι που βλέπετε με ένα ζευγάρι Ολλανδούς και εκτός από τα 100 κιλά τροφής προσφορά για τα ζώα μου , πέρασαν από το κτηνιατρείο που συνεργάζομαι και έδωσαν 600 ευρώ έναντι του χρέους μου (στα χέρια μου στη φωτογραφία κρατάω το γράμμα που μου έστειλαν από την Ολλανδία οι άνθρωποι που μάζεψαν τα χρήματα , με τις ευχές και τα ονόματά τους). Να ξέρατε πόση δύναμη μου δώσατε?? Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!!!

Στέλιος Κυριακού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ