ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου των καταρτιζόμενων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου των καταρτιζόμενων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους
Μία σημαντική εκπαιδευτική δράση αναλαμβάνουν οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος στο πλαίσιο του μαθήματος Τουριστικό Μάρκετινγκ . 

Ουσιαστικά αναλαμβάνουν με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Σούγλα Αντωνίας ( ΠΕ Οικονομικών ) να καταρτίσουν επιχειρηματικό σχέδιο που θα αφορά την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αργους Μυκηνών. 

Οι εργασίες θα ανατεθούν σε επίπεδο ομάδας καταρτιζομένων ( ανά 4 ατόμων ) και θα στηριχθούν σε πρωτογενή αλλά και βιβλιογραφική έρευνα. Στο τέλος του εξαμήνου οι εργασίες θα παρουσιαστούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκπαιδευτηρίου ( Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο ) στο Αργος με παρουσία καθηγητών, μαθητών -τριών αλλά και του Δημάρχου Αργους Μυκηνών. 

Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής δράσης είναι η απόκτηση γνώσεων με την εφαρμογή στην πράξη όλης της θεωρητικής προετοιμασίας του αντικειμένου σπουδών από ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που φοιτούν στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου και κατάγονται από το Άργος αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας. 

Η φοίτηση στην δημόσια σχολή Τουριστικής εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπ. Τουρισμού διαρκεί 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε τουριστικές επιχειρήσεις επιπέδου. 

Η τεχνογνωσία στην τουριστική εξειδίκευση, το πρόγραμμα σπουδών, το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και οι εγκαταστάσεις με τον άρτιο εξοπλισμό εκπαίδευσης και κατάρτισης είναι τα συστατικά στοιχεία που προσδίδουν μετά από τις εξετάσεις πιστοποίησης Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων με διασφαλισμένη επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη. 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου 
Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ