ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη οι πρακτικές εξετάσεις για δίπλωμα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. |
Κάθε Τετάρτη - Πέμπτη οι πρακτικές εξετάσεις για δίπλωμα στην Αργολίδα
Οι εκπαιδευτές οδηγοί της Πελοποννήσου σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται εξομάλυνση του προβλήματος.

Οι εκπαιδευτές οδηγοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα δώσουν το «παρών» αύριο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την αρνητική εξέλιξη του θέματος, ζητώντας τη στήριξη της περιφέρειας, έτσι ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι εξετάσεις.

Σημερινή εξελιξη είναι οτι αναρτήθηκε στο Διαύγεια η απόφαση με την οποία ορίζονται προσωρινά και μέχρι οριστικής διευθέτησης του ζητήματος, που έχει ανακύψει με την αποζημίωση των εξεταστών υποψηφίων οδηγών για τη διενέργεια του έργου αυτού, ως ημέρες εξέτασης (ώρα έναρξης εντός ωραρίου) του έργου των πρωτοβάθμιων επιτροπών της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών (πρακτικές εξετάσεις) για το σύνολο των Υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απόφαση η οποία ίσως δεν λύσει τον γόρδιο δεσμό των εξετάσεων.

Η απόφαση ορίζει ως μέρες εξετάσεων:

1) Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αρκαδίας: Τρίτη - Πέμπτη

2) Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Αργολίδας: Τετάρτη - Πέμπτη

3) Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Κορινθίας: Τρίτη- Πέμπτη

4) Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Λακωνίας: Πέμπτη- Παρασκευή

5) Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Μεσσηνίας Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη

Όπου τυχόν απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξέτασης η εργασία των υπαλλήλων εξεταστών – μελών των πρωτοβάθμιων επιτροπών πέραν του κανονικού ωραρίου τους, αυτή θα καλύπτεται με την καταβολή αντίστοιχα της προβλεπόμενης αποζημίωσης για υπερωριακή απασχόληση.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από την 11/12/2018 και μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος αποζημίωσης των εξεταστών υποψηφίων οδηγών για τη διενέργεια του έργου αυτού μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών και εκτός του χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση. Από την έναρξη ισχύος της κάθε άλλη απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που ρυθμίζει διαφορετικά τις ημέρες των πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών παύει να ισχύει.

Με πληροφορίες από το arcadiaportal.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ