ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Με ενδιαφέρον η εκδηλωση της ΟΚΕ στο Άργος με θέμα: "Αργολίδα: Σχεδιάζοντας το μέλλον"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. |
Με ενδιαφέρον η εκδηλωση της ΟΚΕ στο Άργος με θέμα: "Αργολίδα: Σχεδιάζοντας το μέλλον"
Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (O.K.E.), σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αργολίδας, διοργάνωσε στο Άργος την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου  εκδήλωση με θέμα: «Αργολίδα: Σχεδιάζοντας το μέλλον. Αναπτυξιακές Προοπτικές – Δημιουργία Νέου Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος με Συνέργειες και Κοινωνικές Συναινέσεις».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, μέσα από την ευρεία συμμετοχή επιχειρηματικών, κοινωνικών και πολιτικών φορέων, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να διεξαχθεί γόνιμος διάλογος και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές της περιοχής ώστε να αναδυθούν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, καθώς και δράσεις ενθάρρυνσης της παραμονής των νέων ανθρώπων στον τόπο τους.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και ο κ. Φώτης Κολεβέντης, Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας,  προσδιόρισαν με τις τοποθετήσεις τους τους στόχους της εκδήλωσης που ήταν η αποτύπωση κοινών προτάσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, τις επενδυτικές δυνατότητες, τις ανάγκες σε υποδομές και το ρόλο των τοπικών παραγόντων στους τομείς της οικονομίας, του τουρισμού, της ενέργειας, της πρωτογενούς παραγωγής και των υποδομών στην Αργολίδα.
Ακολούθως οι κ. Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Κωστούρος,Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Σφυρής, Δήμαρχος Ερμιονίδας και Κώστας Γκάτζιος, Δήμαρχος Επιδαύρου απεύθηναν χαιρετισμούς.
Στο πρώτο panel της εκδήλωσης, με θέμα τις συνέργειες και συναινέσεις στην Αργολίδα,  συμμετείχαν οι κ.Φώτης Δαμούλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας, Μίλτος Καμπουρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Dolphin Capital, Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος, Γενικός Διευθυντής – Μέτοχος Εταιρείας Δαναΐς, Γιώργος Σκούρας,Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, Μιχάλης Χριστοδούλου, Μέλος ΔΣ Εταιρειών Αφοί Χριστοδούλου και BITOM, Σπύρος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας-ΡΕΑ και η κυρία Έλενα Κουντούρη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ακολουθήσαν οι παρεμβάσεις του κ. Χάρη Κυριαζή, τ. Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ με θέμα «Επιχειρηματικά Οικοσυστήματα» και του κ. Δημήτρη Π. Σωτηρόπουλου, Αν. Καθηγητή ΑΤΕΙ Πελοποννήσου, με θέμα «Η σημασία της πολιτικής προσαρμογής και της κοινωνικής συνεργασίας: Eνώνοντας το παγκόσμιο, το εθνικό και το τοπικό».
Στο δεύτερο panel της εκδήλωσης, με θέμα τις δυνατότητες πολιτικών συγκλίσεων για την ανάπτυξη της Αργολίδας, συμμετείχαν και καταθέσαν τις απόψεις τους οι κ. Γιάννης Γκιόλας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ανδριανός, Βουλευτής ΝΔ και Γιάννης Μανιάτης, Βουλευτής ΚΙΝΑΛ.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ