ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη "Μαγική Πλατεία" στο Άργος (βίντεο+drone)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | | |
Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη "Μαγική Πλατεία" στο Άργος
Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος φωταγώγησε χθες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με το Santa Run όπου παιδιά και γονείς έτρεξαν φορώντας σκουφάκια του Άη-Βασίλη που είχαν προμηθευτεί από περίπτερο της ΚΕΔΑΜ. Τα έσοδα των σκούφων θα διατεθούν στην Κιβωτό του κόσμου.
Επίσης ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) και σε συνεργασία με τις Α/θμια και Β/θμια Σχολικές Επιτροπές Δήμου Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ, στόλισε ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης, με Αστέρια των Ευχών μοιράζοντας την δύναμη μιας ευχής και χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Μουσικά την εκδήλωση έντυσαν η φιλαρμονικη του Άργους, η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας,η δημοτική χορωδία Άργους και η παιδική χορωδία Τελέσσιλα.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση και το δέντρο άναψε ενω ακολούθησε σόου πυροτεχνημάτων.Την βραδιά έκλεισε το μουσικό πάρτι με τον Αναστάσιο Ράμμο και την Έλενα Τσαγκρινού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ