ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Διαγωνισμός τάβλι στο Λονδίνο για την ενίσχυση της ομογενειακής ομάδας «St. Panteleimon FC»!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. |
Διαγωνισμός τάβλι στο Λονδίνο για την ενίσχυση της ομογενειακής ομάδας «St. Panteleimon FC»!
Την Κυριακή 16η Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος ΒΔ Λονδίνου Διαγωνισμός Ταβλιού, υπέρ οικονομικής ενισχύσεως του ταμείου της Ποδοσφαιρικής (ομογενειακής) Ομάδας «Άγ. Παντελεήμων» - «St. Panteleimon FC»!

Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος αρκετές δεκάδες Ομογενών, μελών και φίλων της Ομάδας, προσφέροντας με δυναμικό τρόπο την υποστήριξή τους στην Ομάδα των «Αγίων».

Στη διάρκεια του Διαγωνισμού προσφέρθηκε μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών, την οποία επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομάδας και Εκκλ. Σύμβουλος στην τοπική Κοινότητα Σάββας Ανδρέου.

Άλλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Προπονητής της Ομάδας Γιώργος Φραντζέσκου και ο Γραμματέας της Κοινότητας και μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης. Στην οργανωτική διαδικασία βοήθησε πολύ ο Ανδρέας Καρσεράς, μέλος της Εκκλ. Επιτροπής της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος.

Μετά από αρκετές ώρες Διαγωνισμού, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Φραντζέσκου, ενώ το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο Λουκάς Βιολάρης. Στον πρώτο και στο δεύτερο προσφέρθηκαν ειδικά κύπελλα. Τα χρηματικά βραβεία που είχαν ορισθεί, παραχωρήθηκαν από τους νικητές, για ενίσχυση του ταμείου της Ομάδας.

Η εκδήλωση είχε σαφώς μεγάλη επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους οργανωτές, στους χορηγούς και στους συμμετέχοντες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ