ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Προσφορά Αγάπης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε στον Ερυθρό Σταυρό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 μ.μ. | |
Προσφορά Αγάπης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε στον Ερυθρό Σταυρό Άργους
Η Αγάπη όσο μοιράζεται έχει την δύναμη να πολλαπλασιάζεται! Προσφορά Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τους Εργαζόμενους στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε στην Δαλαμανάρα Άργους στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ,προπαραμονές Χριστουγέννων, Εθελοντές Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. Άργους, παραλάβαμε είδη ατομικής υγιεινής ,καθαριότητας και τρόφιμα που με κόπο αλλά και Εθελοντική προσφορά συγκέντρωσαν μεταξύ τους οι Εργαζόμενοι στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ ,κατάστημα Δαλαμανάρας.
Οι εργαζόμενοι για τέταρτη συνεχόμενη φορά αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα αυτές τις μέρες αγάπης και προχώρησαν στην συλλογή μέσα από το υστέρημά τους.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στην διάθεση των ειδών σε οικογένειες που πραγματικά χρήζουν ανάγκης.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα και η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την χαρά,την ελπίδα την Αγάπη στις καρδιές όλων μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ