ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

1ο βραβείο σε απόφοιτο της τουριστικής σχολής Άργους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό BARTENDER

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
 1ο βραβείο σε απόφοιτο της τουριστικής σχολής Άργους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό BARTENDER
Το 1ο Βραβείο απέσπασε ο Μουρλούκος Κων/νος απόφοιτος της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό BARTENDER που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο 2018 στο Λουτράκι ( club hotel casino). 
O Κων/νος Μουρλούκος παρασκεύασε κοκτέιλ με βάση το ουίσκι και το κονιάκ χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες γνώσεις και την τεχνική που του μετέδωσαν οι καθηγητές της τουριστικής σχολής κατά την διάρκεια της φοίτησής του στο ΙΕΚ Πελοποννήσου μέσα από τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. 
Η κατάρτιση και φοίτηση στην δημόσια Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ( ΣΤΕ) - ΙΕΚ Πελοποννήσου παρέχεται δωρεάν αποτελείται δε από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας. 
Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων. 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης και το εκπαιδευτικό προσωπικό συγχαίρει τον απόφοιτο Μουρλούκο Κων/νο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία. 

Κων/νος Καχριμάνης Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ