ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Στις Βαυαρικές Άλπεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με το Erasmus+

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | |
Στις Βαυαρικές Άλπεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με το Erasmus+
Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου βρίσκονται στο Ettal, στις Βαυαρικές Άλπεις, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με θέμα τον Ι. Καποδίστρια. 
Την πρώτη ημέρα στο σχολείο Benediktinergymnasium που τους φιλοξενεί. Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους γνωρίστηκαν με τους μαθητές και τους συνοδούς των εταίρων του προγράμματος από τη Γερμανία, την Κέρκυρα, τη Σλοβενια και Ρουμανία. 
Έπειτα ξεκίνησαν τις δραστηριότητες σε σχέση με το πρόγραμμα. Και το απόγευμα ξεναγηθηκαν στο Ettal από μαθητές του γερμανικού σχολείου.
Την δεύτερη ημέρα στο Ετάλ οι μαθητές όλων των σχολείων εταίρων (40 συνολικά) ξεκίνησαν πολύ νωρίς τη μέρα τους με επίσκεψη της Κινέζικης Αίθουσας και παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος της Γερμανίας. 
Έπειτα οι μαθητές επισκέφτηκαν τους χώρους του μοναστηριού στο οποίο ανήκει το σχολείο του Ετάλ: το οικοτροφείο, η βασιλική, το μοναστήρι, η βιβλιοθήκη. Ο επίσκοπος του μοναστηριού δέχθηκε όλους τους εταίρους. Οι δραστηριότητες τελείωσαν το απόγευμα, όπου όλοι οι μαθητές παρακολούθησαν μάθημα αγγλικών στο σχολείο του Ετάλ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ