ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

14χρονος στις ΗΠΑ πετούσε αυγά σε οχήματα - Σκότωσε μητέρα δύο παιδιών(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:53:00 μ.μ. |
14χρονος στις ΗΠΑ πετούσε αυγά σε οχήματα - Σκότωσε μητέρα δύο παιδιών(βίντεο)
Πώς το… παιχνίδι ενός έφηβου που είχε… βαρεθεί τα… τετριμμένα, οδήγησε μία οικογένεια στην τραγωδία και τον ίδιο, στο μονοπάτι της καταστροφής για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο 14χρονος πετούσε αυγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα, σε δρόμο του Χιούστον, στο Τέξας.


Ο 14χρονος προκάλεσε τροχαίο, τραυματίζοντας θανάσιμα μία γυναίκα. Η 45χρονη Silvia Zavala άφησε πίσω της έναν σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ορφανά…

Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά, όταν ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά ένα αυτοκίνητο, έχοντας μαζί του άλλους δύο συνομήλικούς του. Οι τρεις ανήλικοι πετούσαν αυγά σε άλλα αυτοκίνητα, όταν παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη σε μία μεγάλη διασταύρωση και συγκρούστηκαν με το όχημα της 45χρονης μητέρας. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε στον αέρα.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν αμέσως οι διασώστες, όμως ήταν ήδη αργά για τη μητέρα των δύο παιδιών, καθώς είχε καταλήξει επί τόπου.

Η αστυνομία ερευνά πώς ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά μαζί με τους δύο φίλους του, το SUV. Ο υπεύθυνος για την έρευνα άφησε αιχμές για τους γονείς των παιδιών, ζητώντας να προσέχουν και να ελέγχουν περισσότερο τα παιδιά τους.

Η δε αδερφή της γυναίκας που έχασε τη ζωή της δήλωσε: «Δεν ευχόμαστε να συμβεί σε κανέναν αυτό. Όμως οι γονείς; Ας αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους. Πού ήταν οι γονείς αυτών των εφήβων; Αν γνωρίζεις ότι ο γιος του είναι κακό παιδί, οφείλεις να τον προσέχεις. Τι έκαναν αυτοί;».

Δείτε βίντεο από τη στιγμή του σοκαριστικού δυστυχήματος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ