Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

18χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολη έκανε μεταγραφή στη Μίλαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | |
18χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολη έκανε μεταγραφή στη Μίλαν
Ενα όνειρο… καριέρας έγινε πραγματικότητα! Οπως ανακοίνωσε η αρκαδική ΠΑΕ, Ο Νίκος Μιχελής θυα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν! Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης είναι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας των ροσονέρι.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Milan για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Μιχελή στην ιταλική ομάδα. Ο Νίκος Μιχελής, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2001, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν μέλος της ομάδας Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, δήλωσε: «Η συνεργασία της ομάδας μας για ακόμη μία φορά με ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό club, μάς γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και με ευθύνες για τη συνέχεια του ΑΣΤΕΡΑ. Επιπλέον, η εξέλιξη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών μας, επιβεβαιώνει αφενός τη μεγάλη σημασία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα τμήματα υποδομής του, αλλά και τη δουλειά που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε αυτά. Ο Νίκος Μιχελής αποχωρεί από τον ΑΣΤΕΡΑ με όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Τού ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσει κι εμείς θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε για την αφετηρία του. Ευχαριστούμε τη σπουδαία Milan για τη συνεργασία και σε αυτή την υπόθεση».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ