ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Στους -21 βαθμούς η θερμοκρασία στο Νευροκόπι!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | |
Στους -21 βαθμούς η θερμοκρασία στο Νευροκόπι
Το θερμόμετρο στον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) στο Νευροκόπι Δράμας έδειξε 21 βαθμούς υπό το μηδέν το πρωί της Τρίτης, καθώς επικράτησε πολύ ισχυρός παγετός σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ακολούθησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία του πανελλαδικού δικτύου σταθμών meteo-ΕΑΑ, σε αρνητικές θερμοκρασίες ο Νέος Καύκασος Φλώρινας (-20,4), τα Γρεβενά (-19,9), η Βωβούσα Ιωαννίνων (-19,5), το Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-19,3), η Φλώρινα (-18,8), η Πτολεμαΐδα (-18,5) και το Περτούλι (-17,5).

Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος νωρίτερα το πρωί έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου στην Φλώρινα και στην Πτολεμαΐδα.

Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη και στους -12 βαθμούς στην Καστοριά. Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία με τον υδράργυρο να δείχνει -11 στο Κιλκίς και -10 σε Βέροια, Γιαννιτσά και Σέρρες.

Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ