ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Εκδήλωση για τα 35 χρόνια του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Εκδήλωση για τα 35 χρόνια του  Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα συνδυαστεί με την επέτειο των 35 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου το 1984.



Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Εστιατόριο Ernesto στο Άργος.

Θα τιμηθούν οι διατελέσαντες και διατελέσασες Πρόεδροι του Συνδέσμου, στο πρόσωπο των οποίων ουσιαστικά τιμώνται όχι μόνο όσοι υπηρέτησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 1984 κ.εξ. αλλά και όλοι οι Φιλόλογοι που ίδρυσαν τον Σύνδεσμο, υπηρέτησαν (και υπηρετούν) στον νομό δίνοντας τη μάχη για να διαπλάσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές ηθικά και γνωστικά άρτιες προσωπικότητες.

Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Νεότερου Ελληνισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επίτιμο Μέλος του ΣΦΑ κ. Μαρία Δ. Ευθυμίου.

Η συμπλήρωση 35 ετών από την ίδρυσή του βρίσκει, κατά γενική ομολογία, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας στην πρωτοπορία και το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει με τον δέοντα σεβασμό τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι οραματίστηκαν και συνεχίζουν να οραματίζονται έναν κόσμο βασισμένο στο ανθρωπιστικό ιδεώδες καθώς και στον παιδευτικό ρόλο του Δασκάλου γενικότερα και του Φιλολόγου ειδικότερα.

Η παρουσία σας θα είναι εξόχως τιμητική για εμάς. Σας περιμένουμε όλους, για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να αναπολήσουμε το παρελθόν και να οραματιστούμε το μέλλον!

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                   Η Γενική Γραμματέας
Νικόλαος Μπουμπάρης         Καλλιόπη Καλποδήμου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ