ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας για τους Θρακιώτες της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. |
Γενική Συνέλευσή και κοπή βασιλόπιτας για τους Θρακιώτες της Αργολίδας
 Αγαπητοί Θρακιώτες - Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, το Σάββατο 19/1/2019, από 18:00 μέχρι 21:10, πραγματοποιήσαμε την 1η εκδήλωσή μας για το 2019,  που περιελάμβανε την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευσή μας, καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας, στο καφέ " Ακταίον Μare ", στην παραλία του Ναυπλίου.


Αρχικά, ο εφημέριος του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου, πατέρας Κυριακός, ευλόγησε την εκδήλωσή μας και στη συνέχεια κόψαμε την βασιλόπιτα. Τυχερή αναδείχτηκε η πιστή φίλη του συλλόγου μας εδώ και 5 χρόνια, Κα Βασιλική Αλεφάντη από το Άργος, που παρέλαβε από τον πρόεδρο Πέτρο Νταλιάνη το δώρο, ένα ασύρματο τηλέφωνο.
Ακολούθως, με το καφεδάκι μας και τις Θρακιώτικες τυρόπιτες - γλυκίσματα που έφεραν οι Κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δ.Σ.), πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, τον απολογισμό του προηγούμενου έτους, όπου ο πρόεδρος Πέτρος Νταλιάνης, μετά τις ευχές για ευτυχισμένο, με υγεία και πρόοδο 2019, αναφέρθηκε αφενός στα οικονομικά ( έσοδα - έξοδα του έτους ) στη συνολική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος μετά από 5 χρόνια λειτουργίας του,  και αφετέρου στις εκδηλώσεις - κριτική των εκδηλώσεων, που έγιναν το 2018.
Μετά, συζητήσαμε τις εκδηλώσεις που προτείνει το Δ.Σ. για το 2019 και εγκρίθηκαν από τα μέλη,
τα οποία είναι με χρονική σειρά:

1. 6ος Αποκριάτικος χορός, την Κυριακή 24/2/2019 ( 13:30 - ), στο Κοσμικό Κέντρο '' ΠΑΝΤΑΖΗΣ '' ( Κεφαλάρι Άργους ), για 5η συνεχόμενη χρονιά και με την συμμετοχή του Συλλόγου Θεσσαλών Αργολίδας που ζήτησαν να διασκεδάσουν μαζί μας, και αυτή η επιθυμία τους έγινε ομόφωνα αποδεκτή, και μας τιμά ιδιαιτέρως. Με μέριμνα του Δ.Σ. και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, θα ασχοληθούν τα μέλη του και θα ενημερωθείτε αρχές Φεβρουαρίου.

2. 5α '' Ελευθέρια Θράκης '', την Κυριακή 12/5/2019 ( 12:00 - 14:00 ), με ομιλία Θρακικού ενδιαφέροντος και πάλι, σε κατάλληλο χώρο του Ναυπλίου, με επιθυμία στονΚινηματογράφο Ναυπλίου, για τα γνωστά πλεονεκτήματα της αίθουσας και της περιοχής ή στο " Τριανόν ", στην πλατεία Συντάγματος.
Επιλογή ομιλητή - θέματος , καθώς και οι απαιτούμενες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν έγκαιρα από το Δ.Σ.

3. Συμμετοχή του συλλόγου μας, για 2η φορά, στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας και εφόσον πραγματοποιηθούν.
Θέμα θα επιλέξει το Δ.Σ. και ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις - προσφορές που θα προκύψουν.

4. Την πραγματοποίηση οδικής εκδρομής στη Θράκη μας, και εάν μπορέσουμε επιπλέον στην Κωνσταντινούπολη , την καλοκαιρινή περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου.  Το Δ.Σ. θα ασχοληθεί εκτενέστερα μετά τα "Ελευθέρια Θράκης".

5. Την πραγματοποίηση επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας, με την συμμετοχή κατάλληλου αρχαιολόγου - ιστορικού ξεναγού.  Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

6. Γιορτή του προστάτη μας Αγίου Νεκταρίου, για 7η συνεχόμενη χρονιά, τηνΠαρασκευή 8/11/2019 και πάλι στον Ι.Ν.Αγίου Νεκταρίου, στις εργατικές κατοικίες Ναυπλίου, με τη συμμετοχή μας στην αρτοκλασία του εσπερινού.

7. Πραγματοποίηση εκλογών σύμφωνα με το καταστατικό μας, τον Δεκέμβριο 2019, για την ανάδειξη νέου
( 3ου ) Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου, για την περίοδο ( 2020 - 2022 ).

Τελειώνοντας, όλοι οι παρευρισκόμενοι Θρακιώτες και Θρακιώτισσες, χαρούμενοι δώσαμε ραντεβού στο Θρακιώτικο γλέντι του αποκριάτικου χορού, τον επόμενο μήνα.

Μέχρι τότε, να είστε όλοι - όλες καλά και να έχετε καλή συνέχεια στις ασχολίες σας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ