Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Περιφερειακή Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:30:00 μ.μ. | |
Περιφερειακή Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους κ. Ανδρέας Πραξιτέλους, σύμφωνα με το Καταστατικό τον ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 10ης Ιανουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 17/ 02 / 2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη τον Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους σε Περιφερειακή Συνέλευση. 

Περιφερειακή Συνέλευση θα συγκληθεί την 17η Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στο Αργος , στα γραφεία του Ε.Ε.Σ Άργους στην οδό ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 2, τηλ 2751029836, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

-Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους (άρθρο 26 τον Καταστατικού ΕΕΕ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλεύση, θα συγκληθεί  Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 24 Φεβρουαρίού 2019, στον ίδιο τόπο κατα την ίδια ώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Περιφερειακού τμήματος  Ε.Ε.Σ Άργους
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ